El pimentó Yellow i la seua família

Hi havia una vegada un hort on vivien un muntó d’hortalisses, cada setmana naixien nous membres. Hi havia tomaques roges, carlotes taronges, albergínies morades, carabasses verdes, cebes de color granat i pimentons… uns de rojos, uns altres de verds i només un de groc. Este pimentó groc es deia Yellow i sempre estava molt trist. Les altres hortalisses intentaven animar-lo fent activitats en grup cada dia de la setmana: s’escapaven de l’hort per a visitar el parc, cuinaven postres junts o feien jocs en equip. L’equip que perdia havia de dormir a l’hivernacle, quina calor que passaven! D’esta manera mai no deixaven de divertir-se junts. A més, les cases de les hortalisses tenien la porta sempre oberta per als altres, tots es portaven molt bé, eren una gran família i això era el que feia sentir trist a Yellow. Ell era l’únic pimentó groc de l’hort, per això creia que no tenia família. Les altres hortalisses no sabien què podien fer per a veure’l feliç:

-I si tots ens disfressem de pimentó groc durant una setmana? —va proposar Tomato—, tal vegada Yellow puga així veure més enllà del nostre físic i s’adone que l’estimem —va continuar.

A la resta d’hortalisses els va semblar una bona idea, així que van començar a cosir les seues pròpies disfresses. Yellow quan els veia cosir no els preguntava què feien, ja que creia que estaven tramant alguna cosa en contra seu. Per fi va arribar el dia, tots estaven preparats per a posar-se la disfressa. Yellow va quedar sorprés quan els va veure, no es va adonar que es tractava d’una disfressa i va creure que la seua família de pimentons grocs havia vingut a buscar-lo. Ràpidament va córrer a abraçar-los:

-He pensat en vosaltres cada dia! —els va dir.

Les hortalisses, disfressades de pimentons, es van posar molt contentes en veure somriure Yellow. Van passar una setmana molt divertida tots junts, Yellow cantava cada dia, bromejava i, inclús, els feia una besada a cadascú quan se n’anava a dormir. A la fi va passar la setmana, era el moment que les hortalisses es llevaren la seua disfressa però tenien por que Yellow es sentira enganyat. Aleshores, es van reunir tots amb ell i, abans de llevar-se la disfressa, li van preguntar com ho havia passat durant esta setmana amb ells:

-Ha sigut la millor setmana de la meua vida! —va afirmar.

Llavors, es van llevar la disfressa, Yellow es va quedar sorprés i es va posar a plorar, tots van pensar que es sentia decebut, no obstant això, plorava de l’emoció en adonar-se que havia passat la millor setmana de la seua vida amb les mateixes hortalisses amb les quals convivia cada dia sentint-se un desgraciat. Amb disfressa o sense, ells eren els mateixos: la seua verdadera família.

– Gràcies —va dir Yellow.

– Només volíem que t’adonares que la teua família és aquella que t’estima i cuida —va respondre Tomato.


Si te ha gustado este cuento, síguenos en facebook!

El sol està enamorat

Hi havia una vegada un sol groc molt brillant que, cada dia, es penjava del cel i passava hores i hores mirant una flor de la qual estava enamorat. Esta flor es deia Nàstia, era un gira-sol preciós, amb una cabellera de pètals que impressionava qualsevol. Nàstia sempre era al mateix lloc, acompanyada per les […]
llegir més

Els sentiments de Flower

Hi havia una vegada una flor anomenada Flower que canviava de color quan sentia una emoció diferent. A la primavera solia ser de color rosa, ja que les seues amigues papallones la visitaven sovint i això li provocava molta felicitat. No obstant això, a la tardor, era de color groc sempre que plovia, ja que […]
llegir més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *