últims contes

i molt més…

qui som?

esta sóc jo

Rosa Redolar Lozano

(Escriptora i fundadora de lavidaesuncuento.es)

Vaig nàixer a València, en una família humil, el 16 d’agost de 1984. A l’edat de 8 anys, la meua germana, 10 anys major que jo, es va adonar que m’encantava escriure i em va regalar una llibreta. Així vaig començar a escriure els meus primers poemes alhora que vaig aprendre que els millors regals no eren els que anunciava la publicitat.

La vida, no obstant això, em va portar per un altre camí. Vaig estudiar la diplomatura de Turisme guiada pel meu afany de viatjar i el meu amor pels idiomes, sector al qual em dedique des que vaig finalitzar els estudis l’any 2005. Al llarg de la meua experiència professional a hotels, vaig aprendre a posar-me en la pell dels altres, vaig comprendre noves cultures i vaig conèixer múltiples realitats.

Més tard, vaig recordar que la meua verdadera vocació era escriure i, sense abandonar la professió de turisme, vaig començar a estudiar el grau de Magisteri en Educació Primària ja que vaig considerar que era la millor manera d’entendre com educar els xiquets. Jo volia fer-ho a través dels contes. Em vaig emocionar tantes vegades a classe de Magisteri en escoltar professors compromesos amb la seua vocació que vaig decidir que mai no tornaria a oblidar-me’n de la meua.

En una frase:

“Escrivint i somiant, la vida em va ensenyant”.

  • rosa-y-vidal

Per què es va crear lavidaesuncuento.es?

No sols perquè m’apassiona escriure sinó perquè considere que la fantasia i la imaginació han de tindre un lloc en la infantesa i, per tant, en l’educació.

A més, pense que s’ha de crear l’hàbit de la lectura des de la infantesa, ja que es tracta d’un dels recursos d’aprenentatge més importants; la majoria de coneixements els adquirim llegint.

Per què a través d’un web?

Perquè, encara que sóc defensora de la tradició, també sóc conscient que les societats evolucionen i, amb elles, els xiquets. Per a arribar a ells és important tindre en compte el que els interessa i, en el moment actual, la tecnologia els fascina. Crec que, en la seua justa mesura, és un bon recurs perquè els xiquets desenvolupen les seues capacitats i una font perfecta d’obtenció d’informació si se’ls ensenya com contrastar-la.

conte amb tu

fem un conte junts

 

Conte amb tu és un espai per a tu, per a nosaltres, un lloc on publicar contes fets entre tots.

Si t’interessa que fem un conte junts, contacta amb mi a través del formulari de contacte; envia’m una idea, un personatge, un principi o un final d’una història, un dibuix… el que se t’ocórrega!

Primer, compta amb la teua imaginació i, després, compta amb mi.